IQNET SRAC ANAT
 

centrullabor@yahoo.com
Centrul de Instruire si Consultanta LABOR - Lider în Dezvoltare Profesională
RoRomână|EnEnglish Vineri 19 oct. 2018 ora: 09:23

Promovare si Publicitate

 Ai nevoie de promovare şi publicitate?

Centrul de Instruire şi Consultanţă Labor oferă o gamă completă de servicii de promovare şi publicitate, precum şi servicii de consultanţă pe întreg procesul de dezvoltare a campaniilor.

Echipa de profesioniști în promovare şi publicitate abordează fiecare proiect cu optimism și profesionalism, astfel încât să poată atinge rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

Prin serviciile noastre îţi punem la dispoziţie toate modalităţile necesare pentru ca tu să ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare:


  • Organizare caravane de informare;

  • Organizare seminarii;

  • Organizare conferinţe de presă şi simpozioane;

  • Organizare evenimente expoziţionale;

  • Realizare şi distribuire de materiale publicitare;

  • Realizare şi difuzare spoturi radio/TV, emisiuni TV, etc.;

  • Realizare filme si spoturi promoţionale


SERVICII DE INOVARE SOCIALA-MUNICIPIUL MOINESTICentrul de Instruire și Consultanță Labor desfăşoară în cadrul proiectului Elaborare Strategie de Dezvoltare Locală (SDL) Municipiul Moineşti destinată zonelor urbane marginalizate(ZUM) şi zonelor urbane funcţionale aferenteactivităţi de inovare socială utilizând metoda PhotoVoice.


Activitatea de inovare socială prin metoda PhotoVoice constă în implicarea activă a 5 membri ai comunităţii care imortalizează diversele probleme cu care se confruntă zona în care locuiesc şi realizarea unei expoziţii de fotografie cu imaginile rezultate şi descrise de aceştia.


Fotografiile realizate surprind probleme specifice socio-economice şi condiţiile de viaţă ale comunităţii marginalizate.

Nevoile generale surprinse de obiectivul camerei se grupează pe trei aspecte principale:-Educaţie: copii care nu merg la creşă/grădiniţă/şcoală; abandon şcolar; persoane cu nivel educaţional scăzut


-Ocupare: persoane adulte care nu au un loc de muncă; lipsa resurselor financiare pentru a acoperi în fiecare lună cheltuielile


-Locuire: calitate şi condiţii precare de locuire; lipsa de acces la utilităţi; lipsa în împrejurimea locuinţei a locurilor de joacă pentru copii, a spaţiilor verzi, a locurilor de parcare; necesitate reabilitare blocuri.


Scopul proiectului este combaterea sărăciei şi excluziunii sociale, în zonele urbane marginalizate de la nivelul municipiului, prin stimularea implicării comunităţilor în dezvoltarea locală, prin formarea unui parteneriat local.
                    

                    

                     


SUPORT ONLINE

msg_status Director
 

CONTACT

Tel/fax:
0371 356 956
E-mail:

centrullabor@yahoo.com

Newsletter

Introduceti adresa de e-mail pentru a va abona la noutati.
Descarca materiale GRATUIT