IQNET SRAC ANAT
 

centrullabor@yahoo.com
Centrul de Instruire si Consultanta LABOR - Lider în Dezvoltare Profesională
RoRomână|EnEnglish Vineri 19 oct. 2018 ora: 09:54

Parteneriate Grundtvig si Leonardo da Vinci

03 ianuarie 2012
Centrul de Instruire si Consultanta LABOR isi exprima interesul pentru a participa in calitate de partener in proiecte Grundtvig si Leonardo da Vinci.
Organizatia noastra este preocupata de schimbul de bune practici pe tematici legate de educatie, formarea profesionala si dezvoltarea personala atat a tinerilor, cat si a adultilor, fapt care se poate observa din activitatile desfasurate de noi de la infiintare pana in prezent.
Centrul de Instruire şi Consultanţă Labor este o asociaţie care are ca obiect de activitate educaţia permanentă şi care funcţionează din anul 2000 în oraşul Slobozia, judeţul Ialomiţa si in municipiul Bucuresti, România. În cei 12 ani de activitate şi-a constituit o importantă bază de date privind piaţa muncii afirmându-se în următoarele domenii:
- evaluarea profesională a angajaţilor, aplicând cele mai moderne instrumente de identificare a competenţelor şi a profilului psiho-aptitudinal al fiecărui angajat.
- identificarea nevoilor de instruire cu ajutorul unor metodologii moderne, urmărind stabilirea unui program de instruire individual sau de grup necesar atingerii obiectivelor firmei.
- programe de formare profesională - cursuri de calificare/specializare pentru firme
- cursuri pentru administraţia publică
- cursuri de dezvoltare personală pentru tineri si adulti
- consultanta pentru piata muncii
- publicitate şi promovare în proiecte europene
Centrul de Instruire şi Consultanţă Labor a implementat 6 proiecte Phare, 25 de proiecte de consultanţă pentru înfiinţarea de IMM-uri finanţate de la Banca Mondială prin Ministerul Muncii, 30 proiecte pentru tineri urmărind iniţierea şi dezvoltarea spiritului antreprenorial, programe pentru şomeri şi pentru administraţia publică.
Ne exprimam disponibilitatea pentru o colaborare de succes.

Ne puteti contacta la adresa: centrullabor@yahoo.com.

SUPORT ONLINE

msg_status Director
 

CONTACT

Tel/fax:
0371 356 956
E-mail:

centrullabor@yahoo.com

Newsletter

Introduceti adresa de e-mail pentru a va abona la noutati.
Descarca materiale GRATUIT